تصویب یک طرح اشغالگرانه جدید در پارلمان رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

تصویب یک طرح اشغالگرانه جدید در پارلمان رژیم صهیونیستی

پارلمان رژیم صهیونیستی طرحی را به تصویب رساند که با لغو یک قانون مصوب سال ۲۰۰۵ امکان بازگشت اشغالگران به شهرک‌های تخلیه‌شده در نوار غزه را فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 21
کد خبر: ۱۷۷۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، پارلمان رژیم صهیونیستی طرح لغو قانون موسوم به «قانون قطع تماس» را تصویب کرد.

این قانون در سال ۲۰۰۵ اجرایی شد و دستور برچیدن ۲۱ شهرک صهیونیست‌نشین در نوار غزه و  تخلیه شهرک‌نشینان و اسرائیلی و ارتش رژیم از این منطقه را صادر کرده بود. 

روزنامه «تایمزاسرائیل» گزارش داد طرح لغو برخی از بندهای «قانون قطع تماس» با ۳۱ رأی موافق و ۱۸ رأی مخالف به تصویب رسید. 

این روزنامه در توضیحات بیشتر نوشته مصوبه جدید کنست، بندهایی از این قانون را لغو کرده که ورود اسرائیلی‌ها را به مناطقی که زمانی محل شهرک‌های «غانیم»، «کادیم»، «حومیش» و «سانور» بودند ممنوع کرده بود. 

ارتش رژیم صهیونیستی اکنون باید با امضای یک دستور نظامی اجازه بازگشت اشغالگران به مناطق یادشده را صادر کند. 

روزنامه تایمز اسرائیل اذعان کرده فلسطینی‌ها این اقدام را به مثابه اقدام جدیدی برای ربودن سرزمین‌هایشان خواهند داد. 

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند. 

 سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند./ فارس

ارسال نظر